Happy ending massage københavn massage sensuel

happy ending massage københavn massage sensuel

Jeg er sikker på at hun mente jeg skulle smide alt tøjet undtaget underbukserne, men jeg var ikke sen til tage hende på ordet og smed det hele.

Hun sagde ikke noget men gik bare i gang med at massere. Det var virkelig frækt at ligge der helt nøgen og mærke hendes hænder over hele kroppen. Jeg får altid ståpik under massage, og det er sindsygt frækt at vide at hun står der og kigger på min pik. Når jeg ligger på maven lægger jeg altid pikken nedad så hun kan se det blottede pikhoved svulme op mellem lårene under hendes behandling.

Hun lægger altid et lille håndklæde over skridtet når jeg ligger på ryggen, men aftegningen af mit pik er nu ret tydelig alligevel. Hun er helt utrolig professionel og man kan intet mærke på hende overhovedet. Tror faktisk ikke hun har noget imod det overhovedet. Jeg er jo nok heller ikke den eneste hun oplever får ståpik. Enkelte gange har hun tilfældigt kommet til at strejfe min stive pik, men der er aldrig sket mere. Det ved jeg heller ikke om jeg egentlig ønsker. Jeg nyder vist bare at ligge der og blotte min pik for en dejlig dame i 50min 1 til 2 gange om måneden.

Jeg ligger som regel og kæmper for at holde udløsningen tilbage, og vil sagtens kunne sprøjte hvis jeg ville. Det kunne være sjovt at se hendes reaktion, men jeg tør nok ikke når det kommer til stykket. Det forbliver nok bare en fantasi. Kan du oplyse om og hvor hun har klinik og har hun en hjemmeside? Det kunne være interessant at høre hvad indstillingen egentlig er blandt massører. Både kommentarer fra dem som finder det forkert og upassende. Dem som faktisk er ligeglade, og også gerne fra dem som evt.

Kom frisk, skriv din mening [; ]. Jamen ok så vil jeg da gerne lægge ud. Jeg har arbejdet som massør i små 5år, og som i sikkert kan forestille jer, har man gennem tiden set et og andet. Langt de fleste er nu ganske blufærdige og beholder undertøjet på, men jeg oplever da også dem som har det bedst med at smide det hele.

Det er ikke noget der generer mig overhovedet. Når de ligger på briksen har de jo alligevel altid et håndklæde placeret strategisk rigtigt. At mænd ofte får erektion under behandlingen er vist en helt naturlig reaktion, og som sådan, blot noget man må lade som om man ikke bemærker. Om jeg tænder på det? Nej egentlig ikke, men jeg må da indrømme at jeg somme tider ser noget som jeg bestemt syntes ser spændende ud.

Han har dog aldrig fået erektion hos mig. Jeg gør nu heller aldrig noget for at fremskynde en erektion hos mine kunder. Jeg holder den professionelle linje hele vejen igennem behandlingen. Det ville være uetisk af mig at begynde at udstille mine kunder. Husk på at rigtig mange bliver flove og ilde til mode når de pludselig ligger der og ikke kan holde facaden. Jeg har i nogle år arbejdet som amatør massør, dvs at jeg ikke arbejder fuldtids, jeg har valgt kun at give massage til kvinder af den årsag at, jeg i starten havde begge køn, men at der ofte blev en forlegenhed hos mændene, hvis jeg utilsigtet kom til at røre områder der gav dem erektion.

Har siden uddannet mig til tantra massør, som jo ikke handler om sex, men er en erotisk massage, hvor det er nødvendigt at mine klienter ligger nøgne, og kvinder er ofte mere åbne overfor de reaktioner deres kroppe giver.

Hej Lady, hvor finder jeg dig henne, for du tilbyder netop sådan noget jeg efterspørger! Ja og det kunne vel også være interessant at høre fra mandlige massører. Er dette også noget mandlige massører bliver "udsat" for af kvindlige klienter?

Efter at have arbejdet som professionel massør i mange år, fandt jeg for en halv snes år siden af helbredsgrunde andet arbejde. At være massør er meget hårdt ved ryggen. Jeg ønskede dog at vedligeholde mine færdigheder og fortsatte i begrænset omfang på fritidsbasis. Da jeg ikke længere var økonomisk afhængig af at give massage, kunne jeg tillade mig at sorterer og jeg valgte kun at have kvindelige klienter.

Og så til spørgsmålet: De fleste beholdt trusserne på første gang. Halvvejs henne i massagen fjerner jeg dem stille og roligt. Det er gået fint hver gang undtagen én. Derom lidt mere senere. Ellers fjernede jeg dem ligesom første gang. Som skrevet gik det galt én gang. Hun fik selvfølgelig trusserne på igen. Jeg var helt sikker på, at hende så jeg aldrig mere, men et par måneder efter kom hun alligevel - og nu smed hun dem selv.

Derefter kom hun i flere år. Grundlæggende tror jeg, de fleste ønsker at være helt nøgne, men det kræver at de føler sig trygge. Her er det nok vigtigt, at klienten føler sig sikker på, at massøren ikke misbruger situationen. Hej jeg massere lidt i fritiden, jeg er mand og massere begge køn, ofte oplever jeg at mænd ønsker at være helt nøgne under massagen, kvinder er lidt mere diskrete og vil gerne beholde trusserne på.

Når mændene ligger helt uden tøj, spørger jeg dem altid om de vil have et lille håndklæde over kønsdelene, det vil de fleste gerne være fri for, og jo det sker ofte at de blive stive i processen, det er fint med mig, men ikke godt for massagen da de så ofte spænder en del i kroppen, derfor tilbyder jeg dem at hjælpe dem af med det lille problem inden vi går videre eller de selv lige kan klare det, en del vil gerne have hjælp selv om jeg er en mand.

Jeg er mandlig lægeeksamineret massør. Søde unge piger i lille g-streng er da også frækt. Vi er ikke interesseret i massageklinikker eller lign. Blue Diamond er dog et bud på noget af det vi fantaserer om. Vi er heller ikke interesseret i hobbymassører, da rigtig gedigen massage er grundlaget for den lidt tættere massage.

Hej nu ved jeg jo ikke lige hvor i landet i befinder jer men jeg har taget kursus i tantramassage og udfører det med jævne mellemrum men dog på amatørbasis. Bor i Nordjylland som i ser men er da mobil. Massagen er selvfølgelig vederlagsfri da jeg gør det for hyggens skyld. Jeg var 14 år og til massage med dårlig ryg. Jeg skulle ligge mig på maven på briksen. Jeg havde kun underbukser på, og efterhånden som hun masserede, gled de længere ned om benene.

Det var umuligt at skjule min stive pik, og jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op. Hun begyndte at massere mine baller, og jeg kunne mærke hvordan hendes fingre kredsede om mit stramme hul! Hun bad min løfte numsen, og jeg følte mig som en frø.

Hun onanerede på min pik og jeg mærkede hendes finger trænge op i mit numsehul. Jeg sprøjtede ud over briksen, og ligesom hun trak fingeren ud af mit hul, kom jeg til at slå nogle prutter. Så grinede hun og gav mig smæk i numsen.

Jeg var der kun den ene gang, men har tænkt tilbage mange gange. Er der nogen der kender et sted på Lolland? Jeg tænker ikke på et sted hvor der tilbydes "Happy Ending" men bare en massør der ikke har noget imod at man ligger med jern på og ligger og "gnubber" den mod briksen imens ballerne bliver masseret godt og grundigt. Efter et langt liv med månedlig massage, vil jeg godt give mit besyv med.

Generelt er der overhoved ingen grund til at ligge og frygt at få erektion. Som andre også har nævnt, så har de fleste massører set det hele mange gange før. Jeg har aldrig oplevet andet end de lader som ingenting. Det skal lige nævnes at jeg aldrig er kommet på steder hvor man kan tilkøbe en håndtrold. Jeg er kun kommet de "respektable steder". Min erfaring er at flere end man lige regner med faktisk syntes det er ret sjovt at se håndklædet vokse som et spidstelt. Hvis i prøver flere forskellige massører vil i med garanti på et tidspunkt komme hos en massør som helt "tilfældigt" kommer til at strejfe pikken.

Når det sker, ved i med garanti at i har mødt en som finder det lige så sjovt som jer selv. Sker det er det med fuld overlæg. Så er det bare med at lukke øjnene og nyde behandlingen.

Herregud det er jo bare en leg mellem voksne mennesker. Her er ikke erotik, men nøgenhed og massage er en del oplevelsen. Det er lidt "ældre omgivelser" men det ophæver den hyggelige stemning. Man kommer ind i lokalerne og får lov at smide tøjet i et lille prøverum, så kommer den kvindelige massør og henter dig når du har smidt tøjet. Så bliver du vist op i stort badekar og bliver masseret med vandslange over hele kroppen.

Meget lækkert og man kan ikke undgå at få rejsning når strålen rammer dine inderlår. Derefter stiger du nøgen op af karret og får et håndklæde til at tørre dig lidt med. Så bliver man vist op oven på, hvor man får en skøn massage over hele kroppen. Du ligger nøgen på maven og får et lille håndklæde over dine kønsdele når du vender dig og massagen forsætter. Der er ingen optakt til noget frækt, men dejlig stemning. Jeg kunne godt tænke mig en god gang massage og skulle den ende med at massøren strejfer ens lem "tilfældigt" og i den for bindelse spørger om hun skal løse problemet, ja så ville det ikke gøre mig noget.

Nogen der kender et godt sted på fyn? Tror du taler om 2 helt forskellige ting her. Hvis du ønsker små frække "tilfældige" strejf er her et godt tip. Det er alment kendt i branchen at disse "tilfældige" strejf får folk til at komme igen og igen. Derfor benyttes dette trick ofte af nyåbnede steder som forsøger at skabe sig en god og stabil kundekreds i en fart. Og det virker skulle jeg hilse at sige[: O] Hvis du derimod ønsker lidt ekstra, så er der nok ingen vej udenom de steder du kalder lumre.

JEg søger bestemt kun en almindelig massage klinik, hvor man kan få massage, men skulle det komme dertil at man blev tilbudt en happy ending.. Jeg startede med at gå til massage for ca. Den første gang jeg kom blev jeg bedt om at smide tøjet, og da hun ikke snakkede noget om hvor meget gik jeg ud fra at hun mente det hele. Hun gik ret tæt på, og det endte selvfølgelig med at jeg lå med et stort jern på. Jeg undskyldte, og hun sagde at det skete for de fleste, og at jeg var velkommen til at lette trykket inden jeg klædte mig på.

Hun stod endda klar med en klenex Det samme skete de næste par gange, og da min kone og jeg ikke har hemmeligheder for hinanden, fortalte jeg hende om det, hvilket endte med at hun også ville besøge hende. Min kone kom hjem og fortalte at hun var kommet 2 gange, da masøren var gået virkelig tæt på. Min kone havde efterfølgende bestilt tid til os begge, lige efter hinanden, og vi blev enige om at følges.

Da min massage var slut, lå jeg som sædvanlig med et kæmpe jern. Massøren foreslog at min kone hjalp mig af med den, og min kone gav mig et blowjob af de store.

Jeg havde ikke så travlt med at få tøj på, så jeg satte mig nøgen, med et håndklæde om livet og kiggede på at min kone blev masseret. Da massøren var færdig med bagsiden, og min kone havde vendt sig, foreslog massøren at jeg masserede min kones hals og bryster imens hun tog sig af benene.

Min kone kunne ikke holde sig fra min pik, og der gik ikke lang tid inden mit håndklæde lå på gulvet. Jeg masserede hendes bryster, og massøren benene. Jeg kunne ikke lade være med at lade min ene hånd glide ned og lege med hendes kilder, og pludselig mærkede jeg massørens hånd. Hun stak et par fingre op i min kone, og inden vi så hos om, blev min kone fistet for første gang, med en sprøjtende orgasme som resultat. Vi kommer der ca. Der sker altid det samme. Hvis jeg er alene afsted er massøren dog begyndt at hjælpe mig med at komme, og min kone fortæller at massøren har slikket hende et par gange.

Sidste gang vi var afsted sammen endte min kone og jeg med at bolle hinanden, imens massøren kiggede på og kom med kommentarer. Massørens mand er ved at uddanne sig, og hun har spurgt om vi vil være prøveklude. Det har vi sagt ja til, og er meget spændte på hvordan det vil udvikle sig. I m very affectionate, and playful in bed,i sex. Madame Anni Træffes kun iflg. Club Walk The Dog er en mega veludstyrrede privat legeplads for voksne med lyst til frække grænsesøgende oplevelser, der ligger mindst km væk fra.

Madame Anni Fyn anni dronningensgade Nina Siambabe - dejlig, petite og fræk. Nina Siambabe København ninasiambabe gmail. Her vil altid fremgå opdateringer eller ændringer. På forhånd tak Vær opmærksom på at. A real treatment, an exciting way. Hej, jeg er Am. En ung og dejlig Thai-pige på snart 28 somre. Jeg er varm og imødekommende og jeg er sikker på at du, hos mig, vil få en uforglemmelig oplevelse.

New in Jylland Thai massage smukket sexet Thai pige på 25 år langhår stor bryst godservice B2b med happy ending. Tilbyder fuldservice oilmasaage tantra erotisk og superfransk Åben alledag fra i Stationsvej 23 nimtofte God parkering ind på går.

Ring tlf Kom forbi hun er klar til jer. BB 69 Midtjylland Fordi du fortjener det. Hej frække fyre, glade gentlemen, modne mænd og dejlige drengerøve ;- Jeg tilbyder med glæde og lyst: Jeg er intens hjertevarm og meget autentisk. Nem at tale med, let at overtale til endnu mér og dejli. Send en sms hvis jeg er optaget. Jeg er en årig dansk kvinde med varme, blide hænder, som fork.

I'm fun, outgoing, and really looking to have and give you some great amazing experiences. I love to work out and I'm in. Har det været en lang dag på jobbet? Trænger du til selvforkælelse?

Ved ikke om nogen kan nikke genkendende til det men hvis man kører fra Sønderborg mod Kruså så falder man over det lille hus med et hjerte hvori der står "open". Hvis du derimod søger efter en massageklinik, så er det den erotiske slags du finder. AMD overhaler med 32 kerner Opdateret. Det var umuligt at skjule min stive pik, og jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op. Du ligger nøgen på maven og får et lille håndklæde over dine kønsdele når du vender dig og massagen forsætter. Den første kunde Lingualgnota er i hus. Fik en absolut god og reel massage. Freja escort escort liste

Happy ending massage københavn massage sensuel

Jeg masserede hendes bryster, og massøren benene. På et tidspunkt sad min g-streng så akavet, at jeg tog dem af. Skal de ikke have hjælp til at komme af briksen, dækker jeg dem helt med et tæppe og forlader lokalet, så kan de rejse sig og tage tøj på når de har slappet lidt af. Tatoveret stor Dansk Mand. No need to byeextra ticket   Walk South at Østbanegade to the 2.

MASSAGE FRÆK DANSK PORNO AMANDA